top of page

Konsulatet i Istanbul

- Det Danske General Konsulat, Istanbul:

Tel +90 (212)359 1900 

- tyrkiet.um.dk

 

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.Dit login kan også bruges på mobil-appen

  • Forfatters billedeMartin

Istanbul-hverdag i isolation

Isolation er vel i bund og grund det samme over hele verdenen: røvkedeligt! Ja, så er det sagt. Skønt der er masser af TV kanaler her i Tyrkiet, magter jeg ikke at se på slørede cirkler, når karaktererne i filmen eller serien enten ryger en smøg eller nyder et glas vin…. så det er virkeligt røvkedeligt at gå hjemme.

Jeg har været hjemme siden onsdag den 11. marts, hvor mit job sendte mig hjem, efter at jeg havde været i Danmark i 24 timer hen over weekenden. Siden i går, mandag, har kæresten også været hjemme, da hans arbejde er rykket fra kontorerne til hjemmene. I øvrigt er begge vores arbejdspladser hjemme/lukkede de næste 3 uger. Lad os håbe at vi stadig har vores hoveder i god behold når den normale hverdag vender tilbage haha.

Matador kører via DRTV appen på mit Apple TV

Heldigvis for mit Apple TV – her har jeg Netflix, iTunes film, Den Danske Filmskat og DRTV. Matador er jeg gået i gang med at se for 17. gang – det er en helt igennem fantastisk serie og den luner nu godt, når jeg nu er tvunget til at være hjemme.

[sc name=”rejsebutik”] [sc name=”Primotours”]

Og så er der selvfølgelig min iPad og diverse sociale medier samt denne blog, som jeg hele tiden opdaterer med seneste nyt om bl.a COVID-19 i Tyrkiet – forholdsregler og Lock Downs o.s.v

der bages rugbrød


– og der laves kaffe

Men så bager jeg, laver mad og gør rent. Hunden skal luftes, så det er på med maske og briller – og ned på gaden hvor den kære Balou kan stille sin nødtørft.

Hvis du er i Tyrkiet og ramt af enten isolation, karantæne eller bare er holde dig hjemme for sikkerheds skyld, del i kommentarerne hvad du får tiden til at gå med.

478

#COVID19 #isolation

mitistanbul-logo-2023.png
bottom of page