top of page

Konsulatet i Istanbul

- Det Danske General Konsulat, Istanbul:

Tel +90 (212)359 1900 

- tyrkiet.um.dk

 

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.Dit login kan også bruges på mobil-appen

  • Forfatters billedeMartin

Istanbul Off The Beaten Track

Millioner af turister besøger hvert år de fantastiske museer som Istanbul byder på, men der er meget mere til storbyen end museer – hele byen er spækket med historie, kultur og masser af liv. Det kan du opleve på en Historisk Byvandring.

Vand religion & udsigt

En skøn sejltur op gennem Det Gyldne Horn til et byområde kun de færreste udlandske turister besøger. Området er belagt med religiøs mystik, masser af små traditionelle og moderne handlende, herfra tager vi en tur med svævebane op til en af Istanbuls smukkeste udsigter.

Der er en ekstraudgift til færge/svævebane (ca 15 TL med Istanbul Kort, per person ).

[sc name=”rejsebutik”] [sc name=”Primotours”]

Fra Konstantinopel til Istanbul

En vandretur der tager os tilbage i tiden – vi starter ved den historiske ‘krydderibazar’ og snor os gennem de små gader, hvor kun få udlandske turister bevæger sig hen. Gennem de skrå gader op forbi den ‘store bazar’ – forbi steder hvor templer har stået ned til hippodromen hvor alt fra festligheder over Gladiator kampe og henrettelser til oprør begyndte – i tider der ligger langt tilbage. Turen tager ca 3-4 timer. Der skal godt vandre fodtøj.

Kultur Europa & Asien

Vi mødes og vandrer til Karakoy bydelen. En bydel der kan minde lidt om ‘Pisserenden’ i København K. Her er der masser af cafeer og brugskunstforretninger. Derfra tager vi en færge til bydelen Kadikoy hvor vi går rundt og ser på byens smukke gavlmalerier, små gader og kulturelle liv. Der er rig mulighed for at handle gaver og souvenirs, nyde en drink og atmosfære. Herrerne kan besøge en traditionel tyrkisk barber (pris mellem 20-50tl)

Finder turen sted fredag, tager vi ud til Istanbuls største basar, Sali Pazari.

Turen tager ca 4-5 timer. Der skal iberegnes en ekstraudgift til færge samt evt metro/bus til kræmmermarkedet (ca 15 tl per person med Istanbul kort).

Pris:

500TL per tur (1-5 personer) – der ud over 100TL per person. Enkelte ture er vejrbestemte.

Kort om mig og praktisk information om vandreturene

Jeg har har arrangeret vandreture, forenings- og virksomhedsbesøg for danske gymnasieklasser, fagforeninger og private rejsegrupper. Jeg er ikke rejseguide, og kan derfor ikke gå med jer på diverse museer – men vil med glæde vejlede og vise vej.

185

#byvandring #Istanbul #oplevelser #vandretur

mitistanbul-logo-2023.png
bottom of page