top of page

Konsulatet i Istanbul

- Det Danske General Konsulat, Istanbul:

Tel +90 (212)359 1900 

- tyrkiet.um.dk

 

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.Dit login kan også bruges på mobil-appen

Juli 2021: Sådan rejser du mellem Tyrkiet og Danmark

Debatten, holdninger og tolkninger om hvordan man nu engang skal forholde sig med PCR tests osv ved rejse mellem Danmark og Tyrkiet har og er spækket med holdninger, fortolkninger og masser af forvirring. Så jeg tog fat i det danske udenrigsministerium og fik mig en snak om gældende regler.

Fra Tyrkiet til Danmark MARTIN: Mange rejselystne danskere er i tvivl om hvilke regler der gælder hvis de vil ned og nyde den tyrkiske mad, og selv er jeg i tvivl om de regler der står beskrevet på diverse hjemmesider kun er for EU/Schengen. Hvilke regler gælder her i juli 2021?

Ministeriet: Reglerne ændrer sig hele tiden og nogle gange tager det tid at få opdateret alle de forskellige hjemmesider og henvisninger. Men lige nu er Tyrkiet ‘orange’ – hvilket betyder at vi fraråder alle unødige rejser. Når det så er sagt så kan dine læsere se de i dag aktuelle regler her i den orange kolonne – det første billede er for ikke færdig vaccinerede:

Ministeriet: – og her er for færdigvaccinerede. Det er lidt væsentligt at notere sig reglerne om vaccinering.

Fra Danmark til Tyrkiet LIge nu er der krav om negativ PCR test max 72 timer gammel eller negativ quick test max 48 timer gammel. Færdigvaccinerede eller immuniserede (tidligere smittede) personer behøves ikke en negativ test før ombordstigning til Tyrkiet. Der er ikke karantæne for rejsende fra Danmark. Der er ikke krav om test for indrejsende under 6-års alderen. Der ud over skal indrejsende udfylde ‘indrejseformularen‘ mellem 0-72 timer før afrejse.

Indholdet af dette indlæg var på udgivelsestidspunktet korrekt, men der sker hele tiden justeringer og ændringer – HUSK: Det er dit helt eget ansvar at indhente gældende indrejseregler fra dit flyselskab og/eller officielle kanaler som fx. Ambassader og coronasmitte.dk

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
mitistanbul-logo-2023.png
bottom of page