top of page

Udgangsforbud: Jeg udfordrede kæresten… kærligt

Lave mad, spise, hurtigt lufte hund, arbejde lidt hjemmefra, læse en bog, netflixe, spille Angry Birds eller Play Station – er umiddelbart sådan weekendenen med godt vejr og udgangsforbud ville have forgået hvis ikke det havde været for de bøtter med modellervoks jeg fik leveret forleden dag.

Jeg udfordrede kæresten: “Hvem kan lave den bedste model af et af Istanbuls mange vartegn?” Kæresten valgte Hagia Sophia mens jeg gik for Galata Tårnet

Set i bakspejlet var det jo nok lidt af et selvmål – for jeg skal med det samme sige, at modsat min kæreste ejer jeg ikke hverken talentet eller tålmodigheden til detaljer… Sjovt var det og her er resultatet:

Kæresten modellerede Hagia Sophia (til venstre) mens jeg forsøgte mig med Galata Tårnet (til højre)

204

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.

  • Facebook
  • Instagram
  • Threads
  • X
bottom of page