top of page

Istanbul Byvandring

Lad mig tilbyde dig en unik oplevelse i Istanbul, der går ud over den sædvanlige turistoplevelse og dykker ned i byens spændende lag, og som samtidigt ligger et lille stykke væk fra de typiske postkortoplevelser.

 

Book en byvandringer, hvor der fokuseres på lokalhistorien lige fra fortiden og helt op til nutiden, alt imens dine sanser bliver stimuleret ø og de får rørt dig lidt.

Som uddannet skolelærer (blandt andet i historie), og bosat i Istanbul siden 2014, har jeg den rette baggrund for at vis dig og dit selskab rundt i byen.

I løbet af årene har jeg arrangeret byvandringer, der kombinerer besøg hos lokale fagforeninger, politiske partier og virksomheder, hvilket tiltrækker en bred vifte af grupper, herunder familier, foreninger, bestyrelser, virksomheder, skoler, efterskoler og gymnasier, som alle har nydt godt af "Mit Istanbul Byvandring".

Fortæl mig, hvad du drømmer om at udforske her i megabyen, så skræddersyr jeg en byvandring efter dine ønsker.

Send mig en besked med dine ønsker for din byvandring, så tager vi den derfra.

 

  • Byvandringerne varer typisk 3-4 timer og koster 20 euro pr. person, med et minimum på 5 deltagere eller en samlet pris på 100 euro.

  • Eventuel transport, entrébilletter og forplejning med mere er ikke inkluderet i prisen og vil være ekstra omkostninger. Dette gælder også for virksomhedsbesøg m.m.

  • Skoler og andre uddannelsesinstitutioner tilbydes en vandretur for 100 EURO, som inkluderer op til 25 elever samt deres lærere.

HS-histmuseum.jpg

Den historiske halvø

Byvandringen kommer forbi den gamle Hippodrom, basarerne og et hav af spændende moskeer og museer.

Pierre Loti Hill

Det Gyldne Horn

Bådtur, vandretur, moske, museum, udsigt og hygge. En overset perle midt i Istanbul. 

yeldegirmeni_edited.jpg

Gadekunst og kultur i Asien

En byvandring der finder sted på den asiatiske og ofte oversete del af Istanbul. 

mitistanbul-logo-2023.png
bottom of page