top of page

Konsulatet i Istanbul

- Det Danske General Konsulat, Istanbul:

Tel +90 (212)359 1900 

- tyrkiet.um.dk

 

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.Dit login kan også bruges på mobil-appen

Hurraa! 4 år med mitistanbul.dk

Opdateret: 24. mar.For fire år siden, kun få dage før verden lukkede ned på grund af COVID-19-pandemien, gik mitistanbul.dk i luften 🎉


Det har været nogle utroligt interessante og berigende år, hvor bloggen ikke blot har været en personlig rejse, men også et vindue til Istanbul for mange danskere og andre interesserede rundt om i verden.


Mit mål har hele tiden været at tilbyde indhold, der er lige så rigt og mangfoldigt som Istanbul selv.Med en skattekiste af ideer og planer for fremtiden håber jeg at fortsætte med at dele denne fabtastiske megabys mange facetter med jer alle.For det er min største glæde at se, hvordan dette lille fællesskab vokser, og hvordan bloggens indhold underholder, inspirerer og informerer.


Til sidst vil jeg gerne sige tak. Tak fordi du har været en del af denne rejse. Uanset om du har været med fra starten eller netop har fundet vej til mitistanbul.dk, så værdsætter jeg din støtte og dit selskab. I sandhed, tak fordi du ikke bare er en bruger af bloggen, men en ven af mitistanbul.dk.


Herfra og fremad vil jeg fortsætte med at udforske, dele og fejre alt, hvad Istanbul har at byde på.


🥂🎂 Her er til mange flere år sammen,

Martin - mitistanbul.dk ❤️


Støt bloggen mitistanbul.dk


2 kommentarer

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Rated 5 out of 5 stars.

Tillykke og tak for en super interessant blog 👏🎉🎊💐

Like

Rated 5 out of 5 stars.

I den grad i lige måde... Tak for indsatsen ♥️

Like
mitistanbul-logo-2023.png