top of page

Endnu mere der kan betale at købe med hjem fra Tyrkiet

For noget tid siden skrev jeg indlægget “5 ting der kan betale sig at købe med hjem fra Tyrkiet” – men der er jo meget mere end bare 5 ting der kan betale sig at købe med hjem. Det tager jeg hul på her.

Originale solbriller Solbriller som f- eks. Rey-Ban, Hugo Boss, Prada, Emporio Armani og mange flere mærker kan betale sig. I øjeblikket er prisen på originale mærker i gennemsnit halv pris af den i Danmark. I Danmark koster de populære Wayfare solbriller fra Ray-Ban omkring 1100 DKK – men i Tyrkiet koster det samme par omkring 1250TL (cirka 600 DKK). Jeg vil anbefale dig at købe ind i Atasun Optik eller stormagasiner som Boyner for at være sikker på at det er de originale mærker du køber.

Mentol smøger Både i EU og i Tyrkiet har man forbudt salget af mentol cigaretter. Men du kan faktisk købe dem i lufthavnen – i hvertilfælde både i SAW og IST lufthavne. De sælges i Tax Free i afgangsterminalerne, men jeg vil klart anbefale dig at købe dem i de store Tax Free shops ved ankomst/bagageudleveringen da de her er en del billigere. Her i maj 2022 koster et karton i ankomst mellem 19€ og 22€ (140 DKK – 175 DKK) alt efter mærke.

Mærketøj Levi’s, Mavi, Salomon, Sketchers, Docker’s m.fl er ligeledes en hel del billigere i Tyrkiet end i Danmark. Du kan finde et par Docker’s eller Levi’s bukser til omkring 500-600TL eller et par Mavi Jeans fra cirka 400TL. Igen vil jeg anbefale dig at shoppe i dedikerede butikker (mærkets egne forretninger) eller i stormagasinet Boyner.

Strepsils og håndkøbsmedicin En tur på et af de voldsomt mange apoteker i Tyrkiet kan spare dig penge. F. eks halstabletten Strepsils, I danmark koster en pakke cirka 120 DKK men i Tyrkiet er det omkring 45TL (20 DKK) – og ja, det er akkurat det samme som du køber i Danmark. Det samme gælder hovedpinepiller med paracetamol. Pamol koster omkring 8TL for en pakke med 20stks. Du kan så købe forskellige udgaver som ‘Ekstra’ eller ‘plus’ der hver har noget ekstra i dem – disse koster så lidt mere.

Skriv hvad og hvorfor du shopper med med hjem fra Tyrkiet til Danmark, i kommentarerne her nedenfor.

NOTER – Boyner, Atasun Optik samt dedikerede forretninger kan som regel findes i større indkøbscentre (AVM) samt online. – Det er dit eget ansvar at overholde gældende toldregler. – Priser samt valutakurs nævnt i dette indlæg er alle per den 17. maj 2022. – mitistanbul.dk modtager hverken penge eller anden godtgørelse fra de omtalte forretninger samt mærker.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.

  • Facebook
  • Instagram
  • Threads
  • X
bottom of page