top of page

Nyt fra bloggen: Samtaler Fra Istanbul

Opdateret: 21. apr.

I de sidste par måneder har jeg drysset forskellige hints ud her på bloggen om nye spændende initiativer. Nu er tiden endelig kommet til at afsløre et af dem: podcasten "Samtaler Fra Istanbul".


Før jeg rykkede til Istanbul i 2014, drev jeg en lille virksomhed med radio og podcasting, og havde blandt andet den ære at modtage den Europæiske Podcast Award i 2012 for mit arbejde med den nu lukkede Pride Radio Danmark.Denne gang er både temaet og målgruppen markant anderledes. Formatet for min nye podcast sammen med mitistanbul.dk er udviklet til et punkt, hvor lytternes reaktioner og feedback spiller en central rolle i udformningen af "Samtaler Fra Istanbul".


I "Samtaler Fra Istanbul" vil jeg bringe dig tættere på en række fascinerende mennesker – fra turister til fastboende – og dykke ned i deres personlige oplevelser med og syn på Istanbul, byen der har stjålet deres hjerter.


Mit mål, ligesom med mitistanbul.dk, er at inspirere dig til at udforske mere af denne enestående by, som vikingerne kendte som Miklagaard. Lad os sammen opdage de mange lag, Istanbul har at byde på. Velkommen til "Samtaler Fra Istanbul" – en invitation til at udforske byens hjerte og sjæl.


Jeg håber at du vil tage godt i mod "Samtaler Fra Istanbul" Martin


Støt bloggen:


Du finder "Samtaler Fra Istanbul" der hvor du normalt finder dine podcast. F.eks: Sportify, Apple Podcast o.s.v eller vi det direkte link: https://samtalerfraistanbul.buzzsprout.com1 kommentar

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Rated 5 out of 5 stars.

Held og lykke med projektet 🍀🤞

Like

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.

  • Facebook
  • Instagram
  • Threads
  • X
bottom of page