top of page

Oplev UEFA Euro 2024 i Istanbul på Gigantskærm

Opdateret: 16. jun.Er du klar til at opleve Euro 2024 på en helt ny måde? Istanbul Metropolitan Municipality's kulturelle afdeling inviterer alle fodboldfans til et fantastisk gratis arrangement i Kadikoy Festival Park, lige ved siden af færgeterminalerne.Fanzone inviterer til at se Euro 2024 kampenbe på en gigantsk skærm sammen med tusindvis af andre begejstrede fans. Atmosfæren vil uden tvivl være elektrisk, og du vil mærke spændingen i luften, mens du hepper på din favorit.


Udover gigaskærmen, har byder festivalpladsen på et hav af forskellige aktiviteter - en slags forlystelser om du vil samt mad, drikke ig merch boder.


Selvom arrangementet er gratis, og Festival Park er stor, er adgangen begrænset. For at sikre din plads, skal du registrere dig gratis via hjemmesiden/appen radar.istanbul (kategori: Sport). Følg linket og tilmeld dig nu for at være sikker på, at du ikke går glip af denne enestående mulighed.


Udover festivalpladsen arrangeres der også både UEFA og Volleybal Europamesterskaber 30 minutters gang fra Festivalpladsen. Her er eet Kadikoy kommune der i Kalarmiş Atatürk Park har sat en storskærm op.

Medbring en picnicstol og hyg dig!


Klik & støt mitistanbul.dk:
1 comentario

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Obtuvo 5 de 5 estrellas.

Nøjes med sofaen langt herfra ☺️🍓 🏟️⚽

Me gusta

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.

  • Facebook
  • Instagram
  • Threads
  • X
bottom of page