top of page

Det nuttede museum: Istanbul katte museum


Cat Museum Istanbul - mitistanbul.dk

Forleden besøgte jeg Cat Museum Istanbul, som ud over navnet også har en interessant ambition om at huse verdens største samling af kattekunst. Og selvfølgelig hører sådan et museum hjemme i byen over dem alle... kattenes by Istanbul.Museet er ikke verdens største (de fortæller at en større facilitet er under renovering); men den kunst og det design (og kattene), du møder på museet, er helt bestemt en nuttet oplevelse.


Cat Museum Istanbul har desuden forpligtet sig til at donere 50% af salget af deres forskellige merchandise til at støtte gadens dyr gennem initiativet Goodcrowd.Cat Museum Istanbul var en sand fornøjelse for smilebåndet og sjælen - og for katteelskere er det et paradis og et MUST SEE.


Der ligger også et kattemuseum i bydelen Besiktas, men på dette museum har jeg endnu ikke været - men rygtet siger, at det er et museum med kattelegetøj...


Der er gratis adgang til Cat Museum Istanbul, som ligger en stenkast fra Galatatårnet.Adresse: Cat Museum Istanbul, Şahkulu, Serdar-ı Ekrem Cd. No:5/A, 34425 Beyoğlu/İstanbul
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.

  • Facebook
  • Instagram
  • Threads
  • X
bottom of page