top of page

Istanbul: Vejret for februar 2024Når de fleste nordboere tænker på Istanbul, forestiller de sig ofte varme sommerdage, hvor solen skinner over Bosporusstrædet, færgerne der tuder omkamp med mågernes mewing, byens mange minareter, broerne og så videre. Men nu er det februar - ikke en varm sommeraften, så hvordan ser vejrudsigten ud for i februar 2024?

Temperamentfuld Vinter

Februar i Istanbul byder normalt på en blanding af både kolde og våde dage. Men i år har vejrguderne tilsyneladende en noget anden plan. Med temperaturer, der svinger overraskende opad, kan der forventes mildere vinterdage i 2024. Dagtemperaturer forventes at ligge på et gennemsnit omkring 8-12 grader Celsius, hvilket er en anelse højere end det sædvanlige gennemsnit for denne tid af året.


Sol og Skyer i Skøn Forening

Solen synes heller ikke at holde sig væk fra Istanbul i denne februar, selv i de kortere dage. Udsigten viser en generøs mængde solskinstimer i februar, skønt skyerne også vil gøre deres tilstedeværelse kendt. Regn og hvidt nedbør er stadig en reel en mulighed, især i begyndelsen og slutningen af måneden, men det ser ikke ud til at være i de mængder, som byen undertiden har oplevet.Aftenkulde og Vinterklæder

Selvom dagene måske er mildere, forventes aften- og nattetemperaturerne at falde til omkring 4-6 grader Celsius. Det betyder, at vinterjakken stadig er en nødvendighed, især hvis du vil udforske byens natlige charme eller nyder en aften i måneskinnet.


Så altså, Istanbul i denne februar 2024 viser sig at være en megaby med masser af overraskelser - også på vejrkanten. Med mildere dage end forventet, en god balance mellem sol og skyer, og stadige kølige nætter, er det en tid, hvor byen viser en anden side af sin mangfoldige karakter. Så pak din kuffert med lag på lag og forbered dig på at nyde Istanbul, uanset hvad vejret bringer.


Husk, at i denne megaby kan du altid forvente det uventede!


Synes du om bloggen mitistanbul.dk?


3 kommentarer

3 commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Noté 5 étoiles sur 5.

Suk.... Det må vente lidt endnu 😉

J'aime
En réponse à

♥️

J'aime

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.

  • Facebook
  • Instagram
  • Threads
  • X
bottom of page