top of page

Konsulatet i Istanbul

- Det Danske General Konsulat, Istanbul:

Tel +90 (212)359 1900 

- tyrkiet.um.dk

 

For at bedømme & kommentere indlæg her på Mit Istanbul DK skal du tilmelde dig siden, det gør du super hurtigt og nemt med en email eller din Facebook-konto.Dit login kan også bruges på mobil-appen

Oplev: Istanbul Tulipan FestivalForåret i Istanbul byder på en fantastisk visuel oplevelse, og hvis du elsker farverige blomster og eventyrlige scenerier, så er Istanbul Tulipanfestival et must-see arrangement.


Under denne årligt tilbagevendende begivenhed forvandler byen sig til et hav af smukke tulipaner i alle regnbuens farver.

De overdådige blomsterbede, der pryder parker, pladser og offentlige områder, skaber en fredfyldt og magisk atmosfære. Du kan tilbringe flere timer og for hardcore tulipan-fans endda også dage med at vandre gennem Istanbul, og tage billeder til din Instagram, eller nyde en picnic blandt tulipanerne.Istanbul Tulipanfestivalen er ikke kun en fejring af blomster, men også en fejring af kultur, kunst og samfund.


Derfor, er du i Istanbul i april 2024, så gør dig selv den tjeneste at besøge parkerne:

Emirgan Korusu (google map)

Yıldız Parkı (google map)

Gülhane Parkı (google map)

Der som regel er de parker med de største tulipan-haver og arrangementer. Endvidere vil mange vejsider og mindre grønne områder spredt ud gennem byen, bugne af farverige tulipan-arrangementer i april.


Istanbul Tulipan Festival finder sted hvert år i april måned (måske et par dage in i april, da det jo i høj grad også afhænger af vejr og klima).

Støt bloggen mitistanbul.dk


1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Rated 5 out of 5 stars.

💐🌷værd at se frem til....

Like
mitistanbul-logo-2023.png
bottom of page